• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879 858513
    • Баркод скенер Datalogic QW2420 2D USB

     Баркод четец Datalogic QW2420 2D USB

     Eltrade
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: QW2420 2D USB

     Скенерът за баркодове QW2420 2D USB е специално създадена, за да осигури отлично качество при четенето на баркодове, визуализирани на екрана на смартфон.

     Приложение:

     Четецът е отличен избор за ритейл компании, както и за обработка на документи в банкови, финансови и застрахователни институции.

     Скенерът е подходящ за фармацевтичния сектор в отговор на изискванията на Директива 2011/62/ЕС за предотвратяване навлизането на фалшиви лекарства в търговската мрежа чрез поставяне на QR кодове на опаковките.

     Ползи:

     Когато баркодовете са лошо маркирани или повредени, може да се стигне до пропуски в разчитането им. Това от своя страна може да доведе до загуба на данни със значителни последствия за производителността и имиджа на предприятието. С използването на QW2420 такава опасност няма.

     Нещо повече, способността на този скенер да чете баркодове върху екрана на мобилни устройства въвежда опция за мобилни плащания – услуга, към която се очаква да се ориентират все повече потребители, особено в сектора на търговията на дребно.

     Важна характеристика на този модел е гаранцията за успешното разчитане на баркода. Обикновено декодирането се потвърждава чрез звуков сигнал и трепкане на светодиода. Този звук обаче не винаги може да бъде чут, особено в шумна среда, или пък е нежелан – например в болнични отделения и библиотеки. Патентованата от Datalogic технология Green spot решава този проблем, като предоставя визуализация със зелена светлина върху всеки прочетен баркод и така намалява вероятността от грешки.

     Други характеристики:

     - Оmnidirectional сканиране, което осигурява индустриална скорост на разчитане на символите без да има нужда от изравняване на баркода със скенера.

     - Защита при падане от 1.5 m върху бетон.

     - Защита от вода и прахови частици.

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter