• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879 858513
     • GSM апарти, мобилни телефони, смартфони и аксесоари

      Gsm апарати

      Как да изберете мобилен телефон

      Изборът на нов телефон зависи от навиците ви, от начините ви на забавление, от ежедневните потребности, възникващи в работата и личния ви живот. Колкото по-високи очаквания имате, толкова по-модерен и с повече опции модел търсете.

      Освен телефонията, камерата, мултимедията, GSM апаратът ви може да изпълнява още множество полезни задачи. Например контрол на отоплителната система в къщи или на софтуера, управляващ магазина ви.

      Визията му изцяло се определя от личния ви стил и начин на живот, а цената – от набора опции и предпочитаната марка.

      Какви GSM апарати ви предлагаме

      • Ценови клас – разполагаме с модели от 50 до 5 000 лв. Това прави продуктите достъпни за всеки. Разликите в цените се дължат на различното технологично ниво, различните възможности и луксозност на изпълнението.
      • Марки – поддържаме актуалните модели на най-използваните и реномирани марки. Можете да избирате от Apple, Acer, Alcatel, Asus, Coolpad, Google, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Meizu, Microsoft, Motorola, Nokia, One plus, Samsung, Sony, Xiaomi, ZTE и др.
      • Нови и втора употреба – високотехнологичните нови продукти идват при нас скоро след представянето си. Стараем се да ви ги осигуряваме на възможно най-добра цена.

      GSM апаратите втора употреба са от актуалните модели на съответната марка и често са почти неизползвани. Всички преминават задълбочен преглед в сервиза ни, преди да бъдат предложени за продажба. Така на много изгодна цена можете да се сдобиете с последните предложения на водещи брандове.

      Резервни части и аксесоари

      Поддържаме количества от най-често търсените резервни части за GSM-и. Залагаме на реномирани производители, чиито продукти използваме в сервизната си дейност и добре познаваме.

      Аксесоарите са изключително разнообразни като тип, модели и варианти. При нас ще откриете протектори, калъфи, гръбчета – всичко, което ви е необходимо. Те са предназначени да предпазват изящните телефони от надраскване и удар. Придават им индивидуалност, увеличават функционалността им. Чудесни са за подарък – поръчайте, за да зарадвате близките си.

      Познаваме добре пазара и си партнираме с надеждни доставчици. Предлагаме модели – последен писък на модата, но също и стилни и елегантни продукти. Осигуряваме изгодно за вас съотношение между цена и потребителска стойност.

      Поддръжка и сервиз на мобилни устройства

      Не се налага често да се ремонтират модерните мобилни апарати, но все пак се случва.

      Свържете се с нас и ние ще ви помогнем. Имаме изградени три професионални сервиза за гаранционна и извънгаранционна поддръжка на мобилни устройства в Плевен, Червен бряг и Луковит. Успешно работим дистанционно с клиенти от цялата страна.

      Ще диагностицираме вашия GSM. Ще ви консултираме за повредата и възможностите за поправка, както и за прогнозата в дългосрочен план. При необходимост ще го ремонтираме.

     • Филтър
    • Последно гледани
    • Newsletter